Kundeservice +47 23140402

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Kundeservice +47 23140402

Neumann TLM 103 Stereoset

kr 0

TLM 103 er tilgjengelig i sateng nikkel og matt sort. Leveransen inkluderer et SG 1-svingbart metallfeste og en juvelerboks i tre.

Neumann TLM 103 Stereoset 2 large diaphragm cardioid mic Nikkel

BESKRIVELSE

TLM 103* er den ideelle mikrofonen med stor membran for alle profesjonelle og semi-profesjonelle applikasjoner som krever det ytterste innen lydkvalitet på et begrenset budsjett.

Ved å bruke den velprøvde transformatorløse kretsen som finnes i en rekke Neumann-mikrofoner, har TLM 103 ennå uoppnådd lav selvstøy og det høyeste lydtrykknivåoverføringen. Kapselen, avledet fra den som brukes i U 87, har et kardioidmønster, er akustisk velbalansert og gir ekstraordinær demping av signaler bakfra.

TLM 103 er tilgjengelig i sateng nikkel og matt sort. Leveransen inkluderer et SG 1-svingbart metallfeste og en juvelerboks i tre.

Applikasjoner
På grunn av det universelle kardioidemønsteret, enkel håndtering, ekstremt lavt selvstøynivå og til slutt prisen, er TLM 103 forutbestemt for alle krevende bruksområder fra hjemmeopptak til profesjonelle kringkastings- og kommersielle innspillingsstudioer.

Polar mønster
TLM 103 er utstyrt med en stor diafragmakapsel med kardioide mønster. Ved å fokusere på dette mønsteret – brukt i de fleste opptakssituasjoner – har dempingen av uønsket lyd bak blitt optimalisert. Lyder utenfor aksen gjengis naturlig mens isolasjonen økes. Dette fører også til høy tilbakemeldingsundertrykkelse når mikrofonen brukes i live-situasjoner eller hvor høyttaleravspilling er en faktor.

Akustiske funksjoner
TLM 103 adresseres forfra, merket med den røde Neumann-logoen på mikrofonhuset. K 103-kapselen med stor membran er basert på K 87, velkjent fra U 67 / U 87-mikrofonene. Kapselen har en flat frekvensrespons opp til ca. 5 kHz, og over det, en bred flat 4 dB tilstedeværelsesforsterkning.

Det store hodegitteret i trådnett beskytter kapselen mot plosive lyder og forhindrer effektivt pop-lyder. Disse egenskapene oppnås uten å ty til korrigerende resonanseffekter.

Derfor opprettholder mikrofonen en utmerket impulsrespons og gjengir de fineste detaljene i musikk og tale uten farge.

Elektriske funksjoner
Med bare 7 dB-A / 17,5 dB CCIR er selvstøynivået til TLM 103 så redusert at selv de minste signalene reproduseres stort sett støyfritt. Siden den er i stand til å håndtere lydtrykknivåer på opptil 138 dB uten forvrengning, gir TLM 103 et dynamisk område på 131 dB (A-vektet).

Bokstavene TLM står for “transformatorløs mikrofon”. Med TLM-teknologi er den vanlige utgangstransformatoren erstattet av en elektronisk krets. Som med tradisjonelle transformatorer, sikrer den god avvisning av fellesmodus, og forhindrer RF-interferens som kan påvirke det balanserte lydsignalet.

Driftssikkerhet
Hele den interne konstruksjonen er elastisk montert for å dempe all strukturbåret støy som kan forstyrre TLM 103s drift. Videre er kapselen satt på et elastisk feste. Frekvensområdet når under 20 Hz og dermed blir selv svært lave basssignaler gjengitt uten farge.

På grunn av denne lavfrekvente utvidelsen er TLM 103 mer følsom for strukturbåren interferens og vindstøy. For slike tilfeller er det elastiske opphenget EA 1 og frontruten WS 87 tilgjengelig som tilbehør. For nær vokalbruk anbefales PS 15 eller PS 20 a pop-skjermer.

 

TEKNISK INFO
Akustisk driftsprinsipp: Trykkgradientomformer
Retningsmønster: Kardioid
Frekvensområde: 20 Hz … 20 kHz
Følsomhet ved 1 kHz til 1 kohm: 23 mV/Pa
Nominell impedans: 50 ohm
Nominell lastimpedans: 1 kohm
Ekvivalent støynivå, CCIR1): 17,5 dB
Ekvivalent støynivå, A-vektet1): 7 dB-A
Signal-til-støy-forhold, CCIR1) (rel. 94 dB SPL): 76,5 dB
Signal-til-støy-forhold, A-vektet1) (rel. 94 dB SPL): 87 dB
Maksimal SPL for THD 0,5%2): 138 dB
Maksimal utgangsspenning: 13 dBu
Dynamisk rekkevidde til mikrofonforsterkeren (A-vektet): 131 dB
Forsyningsspenning (P48, IEC 61938): 48 V ± 4 V
Strømforbruk (P48, IEC 61938): 3 mA
Matchende kontakt: XLR3F
Vekt ca: 450 g
Diameter: 60 mm
Lengde: 132 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Neumann TLM 103 Stereoset”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop