Kundeservice +47 23140402

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Kundeservice +47 23140402

Neumann TLM 170 R mt

kr 0

TLM 170 R* var den første mikrofonen som brukte den vellykkede fet 100-teknologien. Sammen med et balansert, transformatorløst utgangstrinn har den ekstremt lav selvstøy og et imponerende dynamisk område.

Neumann TLM 170 R mt Large diaphragm mic w 5 switch pat Sort

BESKRIVELSE

TLM 170 R* var den første mikrofonen som brukte den vellykkede fet 100-teknologien. Sammen med et balansert, transformatorløst utgangstrinn har den ekstremt lav selvstøy og et imponerende dynamisk område.

Fem retningskarakteristikker kan velges ved hjelp av en dreiebryter. I den sjette posisjonen, merket “R”, kan retningsmønstrene fjernstyres med N 248-strømforsyningen. Det er ingen spesiell kabel nødvendig for dette formålet.

Mikrofonen har på baksiden en 10 dB dempningsbryter for ekstremt høye lydtrykknivåer, og et høypassfilter for å undertrykke strukturfødt støy.
applikasjoner
TLM 170 R kondensatormikrofonen er en stor membranmikrofon med flere polare mønstre. Lyden har en veldig gjennomsiktig karakteristikk, i motsetning til noen av våre andre mikrofoner som har en distinkt personlighet.

Derfor brukes denne mikrofonen til mange forskjellige bruksområder i profesjonelle innspillingsstudioer, i kringkasting, film og TV, og til semiprofesjonelle produksjoner. De polare mønstrene kan velges enten ved selve mikrofonen, eller fjernstyres gjennom den spesielle N 248-strømforsyningen.
Akustiske funksjoner
Mikrofonen adresseres fra forsiden, merket med Neumann-logoen. Den store diafragmakapselen inne i hodegitteret har en veldig jevn frekvensrespons for alle polare mønstre over en bred akseptvinkel. Kurvene er flate og parallelle med 0° frekvenskurven opp til 10 kHz innenfor en vinkel på ± 100°.

Som et resultat har TLM 170 R en veldig jevn diffus-feltrespons for alle polare mønstre. Dette er viktig i et etterklangsmiljø, ettersom flere refleksjoner kommer til mikrofonen fra forskjellige retninger. Den akustiske informasjonen påvirkes ikke i sin tonekvalitet når den tas opp av mikrofonen. Denne egenskapen oppnås uten å ty til korrigerende resonanseffekter.

Derfor opprettholder mikrofonen en utmerket impulsrespons som gjengir alle forbigående fenomener av musikk og tale uten noen farge. Kapselen er elastisk montert for å unngå strukturbåren støy som kan forstyrre funksjonen.
Polare mønstre
I tillegg til de vanlige retningsbestemte polare mønstrene: rundstrålende, kardioide og figur-8, har vi lagt til en hyperkardioid og vidvinkel kardioide karakteristikk. Sammenlignet med standard kardioide mønster, undertrykker hyperkardioide karakteristikken lyd fra siden mer effektivt. Det vidvinkelpolare mønsteret er spesielt nyttig for å ta opp store lydkilder.
Fjernkontroll
N 248 fjernstyrer polarmønsteret ved å variere fantomspenningen. Området er ± 3 V av den nominelle 48 V-verdien. (I henhold til DIN-standard er et område på ± 4 V tillatt.)

Dreiebryteren på mikrofonen må stå i posisjon R (= fjernkontroll). I denne bryterposisjonen analyserer TLM 170 R-mikrofonen den absolutte verdien av fantomkraften og velger det tilsvarende polare mønsteret. Det brukes en standard 3-pins mikrofonkabel, lik mikrofonens konvensjonelle drift. Kabellengder kan være opptil 300 m (1000 fot).
Elektriske funksjoner
Bokstavene TLM står for “transformatorløs mikrofon”. Med TLM-teknologi er den vanlige utgangstransformatoren erstattet av en elektronisk krets. Som med tradisjonelle transformatorer, sikrer den god avvisning av vanlig modus, og forhindrer RF-interferens, som kan påvirke det balanserte lydsignalet.
Bruk på stativ
TLM 170 R er utstyrt med en vippbar sidebrakett for å feste mikrofonen til bommer eller stativer. Braketten er utstyrt med gummielementer som effektivt beskytter mikrofonen mot mekanisk støt. Om nødvendig kan den monteres på den andre siden av mikrofonen også.

Når du bruker IC 4-kabelen (for eksempel for å henge mikrofonen fra taket med MNV 87 auditoriumhenger), må braketten og dens holder fjernes. Mikrofonen kan deretter kobles til den svingbare monteringskontakten på kabelen.
Filter og demping
TLM 170 R-mikrofonen har en 10 dB dempningsbryter for å forhindre at inngangen til følgende enhet blir overbelastet. En andre bryter på baksiden gjør det mulig å dempe frekvensresponsen under 100 Hz for å undertrykke uønsket strukturbåren støy.
Driftssikkerhet
Alle eksponerte overflater av kapselen, inkludert membranene, har jordpotensial. Denne teknologien gjør dem svært immune mot elektrisk og atmosfærisk interferens og forurensning gjennom støvpartikler.

Categories: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Neumann TLM 170 R mt”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop