Kundeservice +47 23140402

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Kundeservice +47 23140402

Yamaha TF Rack Mikser

kr 0

Digitale miksekonsoller i TF-serien utgitt i 2015 tilbyr TouchFlow Operation™ som lar brukeren svare på musikken og artistene på scenen med enestående hastighet og frihet, og tar livelydforsterkning til et nytt nivå av raffinement. Med TouchFlow Operation-grensesnittet optimalisert for berøringspanelkontrol

BESKRIVELSE

Helt siden den første Yamaha digitale mikseren ble utgitt i 1987, har selskapet vært ledende innen digital mikserinnovasjon for et bredt spekter av bruksområder. For små arrangementer og haller, store utendørskonserter, musikkproduksjon, kommersielle installasjoner og mer, tilbyr Yamaha et omfattende utvalg som leverer verdenskjent lydkvalitet, betjening, funksjonalitet og pålitelighet.

Digitale miksekonsoller i TF-serien utgitt i 2015 tilbyr TouchFlow Operation™ som lar brukeren svare på musikken og artistene på scenen med enestående hastighet og frihet, og tar livelydforsterkning til et nytt nivå av raffinement. Med TouchFlow Operation-grensesnittet optimalisert for berøringspanelkontroll, vil erfarne ingeniører så vel som nykommere på feltet finne det enklere enn noen gang å oppnå den ideelle blandingen. Gjenkallbare D-PRE™-forforsterkere støtter lydkvalitet som vil tilfredsstille de mest kresne profesjonelle ørene, mens avanserte liveopptaksfunksjoner og sømløs drift med høyytelses I/O-rack gir disse kompakte digitale mikserne evner som gjør dem til enestående valg for et bredt spekter av applikasjoner.

Den nye TF-RACK er en kompakt stativmontert versjon av TF-serien, som tilbyr de samme ytelsesnivåene og banebrytende betjeningsevnen. Denne plassbesparende modellen er tilgjengelig for et bredt spekter av brukere, fra nybegynnere til erfarne ingeniører. TF-RACK er et uslåelig valg når det kreves jevnt, intuitivt oppsett og betjening på begrensede steder.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Yamaha TF Rack Mikser”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop