Kundeservice +47 23140402

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Kundeservice +47 23140402

Mantra Lite Lysmikser compact controller

kr 0

Mantraet er enkelt – gjør kontrollen av LED-armaturer enkel og intuitiv, samtidig som den tillater kontroll av bevegelige lys og konvensjonelle lamper.

Mantra Lite Lysmikser Easy-to-use compact controller

BESKRIVELSE

Mantraet er enkelt – gjør kontrollen av LED-armaturer enkel og intuitiv, samtidig som den tillater kontroll av bevegelige lys og konvensjonelle lamper.

Mantra Lite og Mantra Expansion Wings kombinerer brukervennligheten til en faderbasert konsoll, med kraften til et grafisk brukergrensesnitt med berøringsskjerm. Programvaren viser brukeren hva de skal gjøre videre, og sikrer en veldig enkel læringskurve for selv nybegynnere.

Power-brukere blir også tatt vare på med mange avanserte funksjoner og muligheten til å ta opp opptil 1000 minner, på tvers av 100 cuelists eller chases, og spille av 10 samtidig på konsollen. Hver valgfri vinge øker dette med 10 avspillinger og 100 cuelists. DMX-utgangen er også tilgjengelig som sACN og/eller Art-Net via en RJ45-kontakt på konsollen.

Kontroll av 24 individuelle armaturer er gitt på Mantra Lite-konsollen, hver med en fysisk fader for intensitet. De valgfrie utvidelsesvingene gir hver ytterligere 12 armaturer, 10 avspillinger og et univers av DMX. Koble til opptil to vinger for totalt 48 armaturer, 30 avspillinger og 3 DMX-universer.

En stor 18 cm (7,2”) fargekapasitiv berøringsskjerm gir et kraftig brukergrensesnitt som ligner på moderne smarttelefoner, og gir brukeren følelsen av fortrolighet og komfort.

Farger (f.eks. RGB, RGBAWUV, CMY og fargehjul) styres alle via en enkel fargevelger-app, Pan og Tilt via en styreflate og andre parametere av virtuelle skyveknapper.

Mantra utsikt
Dette lar Mantraet kontrollere ikke bare fargen, men alle parameterne til moderne bevegelige lys.

Den unike Animate-funksjonen gir en enkel og intuitiv måte å raskt lage jakter og mønstre i en enkelt cue – vanligvis i løpet av noen få sekunder. Denne funksjonen alene gjør Mantra til den kraftigste i sin klasse. Et Angre-kommandosystem, kontekstsensitiv hjelp og Live-tidskontroller sikrer at Mantra forblir markedsleder i årene som kommer.

Oppdateringer av fixturbibliotek og nye programvarefunksjoner installeres enkelt via USB-pinne, og showfiler kan sikkerhetskopieres til USB-pinne for lagring utenfor stedet.

 

Kanskje du ville likt disse mikserne også?

https://www.fxnorge.no/produkt/nx_touch/

Showtec Easy Fade 36 lysmikser 18/36 DMX kanaler

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mantra Lite Lysmikser compact controller”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop