Kundeservice +47 23140402

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Kundeservice +47 23140402

Audac

kr 0

Hver høyttaler, lydmatrise eller forsterkerløsning vi utvikler uttrykker den samme inspirasjonen og kvaliteten som overgår brukernes forventninger

Om Audac

AUDACs reise begynte da en ung Patrick Van de Sande som i en alder av 6 ble utløst av en tekniker som kom inn og reparerte foreldrenes TV. Å se teknikeren bringe den ødelagte fjernsynet til live igjen, etterlot et stort inntrykk på Patrick, og snart tuklet han og lekte med alle elektriske apparater han kunne få tak i.

Det som startet som en hobby for Patrick Van de Sande, vokste til et internasjonalt merke som legger stor vekt på innovasjon. Etter alle disse årene tror vi fortsatt på de samme fundamentene som har dannet oss.

Det er det vi opplever gjennom sansene som gjør livet meningsfylt. Faktisk kan det sies at gjennom kvaliteter i tale og musikk vi opplever, blir vi kjent med de høyere verdiene i livet.Dette er bare en av grunnene til at du hos AUDAC vil finne en lidenskap for lyd. Hver høyttaler, lydmatrise eller forsterkerløsning vi utvikler uttrykker den samme inspirasjonen og kvaliteten som overgår brukernes forventninger, noe som gjør det ikke tilfeldig at vår suksess er å utforske nye metoder og ideer utover konvensjonelle grenser.

Å tilby den beste verdien og servicen sammen med muligheten til å lytte til partnernes behov har ført til at mange distributører over hele verden valgte AUDAC som sitt viktigste lydmerke.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Audac”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop