Kundeservice +47 23140402

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop
Kundeservice +47 23140402

Grønn installasjion

Som en av de første i Norge tilbyr nå DMG løsninger innen både det kommersielle og proff markedet løsninger for å komme i møte med det grønne skiftet på en enda enklere, smarte og faktisk BILLIGERE måte enn man kanskje kunne  forestille seg. 

Les mer på hvordan også DU kan tenke mer grønt å hvordan vi kan hjelpe 

Vi orienterer markedet for deg

å kjøpe brukt skal være bærekraftig og trygt slik at det er verdt det!

fortell meg Hvordan!

Grûnder

Thomas Dalby

Vi har lenge før Covid19 slo til sett et sakte men sikkert fokus på et grønt skifte gjevnt over i de fleste bransjer, men det vi ikke har sett store endringer på er LLB bransjen og hva vi kan tilby våre kunder. 

Derfor ønsker DMG å være et trygt mellomledd som både selger/installatør for kunder som leter etter et alternativ til kun nye produkter. 

DMG skal selge produkter vi selv har gått igjennom å som vi vet har fortstatt lang levetid. Dette gjør at du som kunde vil kunne få bedre produkter til samme budsjett bare ved å bytte ut nytt med brukt. 

Konseptet med brukt produkter til installasjon er ikke noe nytt å som vi har funnet på alene, men det er brukt produkter inn i system inn i en bransje der nytt er det logiske svaret vi ønsker å utfordre. 

La oss gjerne ta en prat om ditt neste prosjekt.

– Thomas Dalby

Installasjon i LLB bransjen

Gjort enkelt!

Vi i DMG har et bredt nettverk i Norge, Skandinavia og Europa forøvrig. I vårt nettverk forhandler, importerer og kjøper vi utstyr sammen. Det kan være et hypermoderne teater i Hamburg som etter 2 år må bytte ut alt av flere grunner. Resultatet her er en stor mengde utstyr som ikke lenger er kompatibelt eller som skal selges. Det er her vi kommer inn. 

Vi hjelper DEG som kunde med installasjonsprosjekter der du kan få nesten nytt eller pent brukt utstyr som gjør det samme og har de samme kravene du ellers ville stilt bare rimeligere, kanskje du faktisk får bedre utstyr for samme budsjett bare ved å velge grønt.

Samtidig hjelper du til å få det grønne skiftet inn i LLB bransjen også!. 

Vår jobb kan være så mangt, både import fra utlandet, kvalitetskontroll og gjennomgang av utstyret før installasjon men også hjelp her i Norge. Kortreist er noe vi tror på, å markedet i Norge er også godt utstyrt med mye fine brukte produkter.
I mange kommuner og i det statlige så er det å handle fra private o.l vanskelig mtp innkjøpsregler og regler rundt kvalitet m.m. Her ønsker vi å hjelpe til med å få dette til ved å gjennomføre hele prosessen ved å vurdere utstyret, gjøre eventuell reparasjonsarbeid og legge til nødvendig tilbehør for å kunne tilbake selge dette til dere som en komplett løsning med garanti. 

 

verksted og repp

Det er god grønn økonomi i å reparere

Ikke alt må kastes!

Skal du gjøre en installasjon, en renovasjon eller fix av eksisterende anlegg så hjelper vi gjerne med konsulentarbeid for å avdekke og kartlegge hva man kan fortsette å bruke å hva som er nødvendig å bytte ut mtp de nye ønsker og krav som er satt til installasjonen. 

I mange tilfeller er det ting man ser man kan reparere eller fikse istedenfor. 

Typisk arbeid er:

Bytte av høyttalerelemeneter, nye kabler mellom utstyr, pære bytte, opprydding i serverskap eller forsterkerrack, rens av elektronikk og slike ting.

Husk, vi tilbyr ALLTID en gratis konsultasjon uten forpliktelser! Test oss!

Kontakt oss

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop